Dan-Bunkering

Dan-Bunkering er en af verdens førende leverandører af brændstof og beslægtede produkter og services til den internationale skibsfart. Hos Rechnitzer har vi gennem en årrække varetaget al markedsføring og bl.a. medvirket til at udvikle virksomhedens "Best Bunker Buy" koncept.

  • Kommunikationsstrategi
  • Visuel identitet
  • On- og offline markedsføring
  • Intern markedsføring
  • Corporate film

VORES OPGAVE

Markedsføre Dan-Bunkering på verdensplan 
- i en verden vi forstår bedre end de fleste 

Dan-Bunkering er en international virksomhed med afdelinger bogstaveligt talt over hele verden. Vores samarbejde med Dan-Bunkering begyndte for mere end 15 år siden, og vi har været på en fælles rejse, hvor opgaverne har udviklet sig i takt med, at virksomheden ekspanderede, erobrede kontinenter og udvidede viften af produkter og services.

I dag omfatter Rechnitzers opgaver for Dan-Bunkering alt fra produktion af visitkort til corporate film. Med tiden har vi opnået en fortrolighed samt en indsigt i markedet og mekanismerne, der bl.a. gør, at Dan-Bunkering ikke skal starte fra scratch, når der briefes på nye opgaver. Vi forstår kundens verden, og det oplever vi har stor værdi på begge sider af bordet.   

 

 

 

CORPORATE FILM

Spænd selen og tag med CEO Henrik Zederkof , når vi drager verden rundt i en corporate film, hvor Rechnitzer har stået for idé, koncept og manus. Produktionen er foregået i samarbejde med de dygtige Mayday Film.  

Ét klik - så er vi der!

Se flere cases Kontakt