Grakom

Vi kom i kontakt med Grafisk Arbejdsgiverforeningen, da de netop havde ansat ny direktør. Foreningen var midt i et kursskifte for at nå nye markeder og målgrupper og bringe nye benefits i spil. I forbindelse hermed havde foreningen skiftet navn til Grakom.

  • Visuel identitet i et dynamisk tredimensionelt univers
  • Kommunikationskoncept
  • Strategisk rådgivning og sparring om kommunikation og salg

 

 

 

VORES OPGAVE

Skabe en ny visual identitet
og et kommunikationskoncept for Grakom

Det er vores opgave at hjælpe Grakom i udviklingen af marketingplan, samt salgs- og kendskabsfremmende aktiviteter. Vi skal bidrage til, at nye brancher og målgrupper får kendskab til den rådgivning og de services Grakom kan tilbyde.

I fællesskab med Grakom har vi skabt et unikt, stærkt og let genkendeligt visuelt univers. Et univers, der kan genbruges og videreudvikles nærmest i det uendelige. Det er alt sammen helt som det skal være - lige efter bogen. Men virker det også? 

Vi har testet Grakoms grafiske identitet og kommunikation

Resultaterne taler for sig selv, da 10 ud af 10 respondenter har givet udelukkende positiv feedback. Der ud over har Grakom selv givet udtryk for, at de ser store muligheder i det fleksible og elementbaserede univers, hvor vi igen og igen kan visualisere budskaberne uden at være afhængig af et eksisterende billedmateriale.

HVORDAN GJORDE VI?

Grakom skal både styrke og forene branchen

Derfor har vi skabt en kommunikation, der har som et af sine primære rmål at positionere Grakom som den forening, der bedst kan facilitere videns- og erfaringsudveksling mellem mindre virksomheder i den grafiske branche.

Vi arbejder fortløbende med at sparre og rådgive Grakom om salgsfremmende tiltag, ligesom vi producerer materialer og koncepter, hvor målet er at sikre glade og loyale kunder. 

Vi sætter stor pris - og har haft stort udbytte af - at Rechnitzer har demonstreret en kreativ tilgang i udviklingen af vores salgsfokuserede strategi og i implementeringen af vores kommunikationskoncept. 

Thomas Torp
Managing Director, Grakom

Ét klik - så er vi der!

Se flere cases Kontakt