P. Christensen

P. Christensen er autoriseret Mercedes-Benz forhandler med salg af nye og brugte personbiler, lastbiler og vans. Hos Rechnitzer er vi mere end "blot" et reklamebureau for P. Christensen. Vi fungerer samtidig som marketingchef i virksomheden.

  • Marketing Management
  • Kommunikationsstrategi
  • On- og offline markedsføring
  • Online presence
  • PR

VORES OPGAVE

Marketing Management og markedsføring 
for P. Christensen og Mercedes-Benz​

I samarbejdet med P. Christensen indtager vi en speciel rolle som både reklamebureau og marketingchef. Hos Rechnitzer har vi dermed ansvaret for alle P. Christensens marketingaktiviteter fra udviklingen af virksomhedens kommunikationsstrategi over idé- og konceptarbejdet til den endelige eksekvering og evaluering.

Når et marketingtiltag af forskellige årsager ikke opnår den forventede succes, peger pilen derfor primært på Rechnitzer. Det samme gør sig retfærdigvis gældende, når de mange store succeser kommer i hus.

Et godt eksempel på en stor marketingsucces er skabelsen af et banebrydende online-koncept, der indebærer, at man som kunde kan sidde hjemme i sofaen og købe sin Mercedes-Benz drømmebil online. Og i øvrigt få den leveret lige til døren. I forbindelse med markedsføringen af dette koncept medvirkede vi bl.a. til at opnå TV-tid og bred dækning i de skrevne medier.

I markedsføringen af P. Christensen og de mange drømmebiler gælder for os det forpligtende Mercedes-Benz mantra "Das Beste oder nichts!". Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Ét klik - så er vi der!

Se flere cases Kontakt