Nyheder

Vi flytter varer, markedsandele og holdninger

Hos Rechnitzer reklamebureau har vi skabt effektiv kommunikation og hjulpet vores kunder med at flytte varer, markedsandele og holdninger i mere end 25 år. Vi er til for at skabe merværdi for vores kunder gennem succesrige online og offline kampagner.

Hvilke farver virker bedst på dit website?

Web-design: Farverne påvirker os, vores sindstilstand og vores handlinger. Det gælder selvfølgelig også på internettet. Så her kommer en lille farveguide, der giver dig tips til hvordan du bedst anvender farver på dit website:

Rød: Rød er velegnet til at indikere fejl i eksempelvis købsflow. Du kan også med fordel bruge rød, hvor dine besøgende skal tage action.

Orange:
Brug orange når du vil peppe dit website op med liv og lys. Orange er også velegnet til links, da den er aktiverende ligesom rød.

Gul:
Brug gul i dit website design når du vil gøre højlydt opmærksom på et godt tilbud på f.eks. dagligvarer (gælder ikke på luksusvarer).

Grøn:
Grøn signalerer økologi og bæredygtighed. Du kan også bruge farven til at fortælle den besøgende, at han gør det rigtige (give grønt lys).

Blå:
Brug gerne de blå, konservative nuancer, hvor du vil berolige de besøgende på dit website og for at understrege din troværdighed.

Lilla:
Du kan f.eks. anvende den lilla farve, når de besøgende på dit website skal træffe valg eller ledes problemfrit igennem et købsflow.

Grå:
Brug den grå farve, når der ikke er behov for opmærksomhed. Og grå som baggrundsfarve til ting, der skal have høj opmærksomhed.

Hvid:
Hvid skaber lys, luft og plads på websitet. Brug derfor masser af hvidt, når du vil undgå, at websitet virker uoverskueligt og proppet.

Sort:
Ligesom offline er sort velegnet til tekst online. Du kan også bruge sort som baggrund, hvis dine billeder skal træde ekstra tydeligt frem.

Det var de simple grundregler for brug af farver på dit website. Regler er som bekendt til for at blive brudt, men nu har du dem – sort på hvidt.

Ét klik - så er vi der!

Kontakt

Kontakt os. Vi sover med støvlerne på!