Nyheder

Vi flytter varer, markedsandele og holdninger

Hos Rechnitzer reklamebureau har vi skabt effektiv kommunikation og hjulpet vores kunder med at flytte varer, markedsandele og holdninger i mere end 25 år. Vi er til for at skabe merværdi for vores kunder gennem succesrige online og offline kampagner.

Marianne Vesterled er ny projektleder hos Rechnitzer

Marianne Vesterled er netop tiltrådt som projektleder hos Rechnitzer. Marianne har arbejdet med marketing siden 1998 - primært som projektleder og marketingkoordinator på det, der for os som reklamebureau er "den anden side af bordet". Det betyder bl.a., at Marianne i høj grad forstår at se opgaver, processer og løsninger fra reklamekøberens synsvinkel. Det er vi sikre på vil være en stor fordel for alle parter.

Marianne er uddannet markedsøkonom i International Markedsføring på Tietgen Business og bor i Middelfart med  sine to børn. Mariannes øvrige favoritter er kæresten i Odense, fotografering, storbyferie og dykning - skarpt forfulgt naturligvis af det nye arbejde som projektleder hos Rechnitzer. Vi glæder os til at arbejde sammen med Marianne, og vi er sikre på, at alle - fra kunder til bypiger - vil tage godt imod og være glade for hende.

Ét klik - så er vi der!

Kontakt

Kontakt os. Vi sover med støvlerne på!