Nyheder

Vi flytter varer, markedsandele og holdninger

Hos Rechnitzer reklamebureau har vi skabt effektiv kommunikation og hjulpet vores kunder med at flytte varer, markedsandele og holdninger i mere end 25 år. Vi er til for at skabe merværdi for vores kunder gennem succesrige online og offline kampagner.

Ny digital designer med visuel og kreativ tilgang

Casper Schelde Iversen, 34, er netop tiltrådt som digital designer her hos Rechnitzer, hvor hans primære arbejdsopgaver vil være inden for responsive webdesign, display & social ads, Informations Arkitektur (IA), wireframes og user interface design. Casper møder frem i Turbinehallen med mange års erfaring som art director, designer og kreativ leder i en række kommunikationsvirksomheder og afdelinger primært i København.

De seneste år har Casper ledet den kreative og designmæssige del af en marketingafdeling, hvor han har haft det overordnede ansvar for et team af designere og producere, samt være primus motor i udviklingen af virksomhedens brand. Umiddelbart inden Casper tiltrådte hos Rechnitzer, var han ansvarlig for design og brandudvikling af forskellige start-up produkter såsom spil, apps, m.m.

Casper er uddannet professionsbachelor ved Skolen for Visuel Kommunikation i Haderslev og multimedie designer ved NoMA/CEU Kolding, hvor hans speciale var visuel design. Efter endt uddannelse har Casper bl.a. arbejdet med stærke internationale brands som Maersk Group, Carlsberg, FOSS, Radisson Blu, Holsten, ISS og GE Money Bank. Snart kan han tilføje flere til listen.

Casper er en kompetent og ambitiøs person, der brænder for den grafiske branche og det kreative. Han bidrager med masser af gå-på-mod, vilje og godt humør. Med andre ord passer han som fod i hose til Rechnitzer. Vi glæder os til at arbejde sammen med Casper, og vi er sikre på, at både kunder og samarbejdspartnere vil sætte pris på Casper. Tag godt imod ham.

Ét klik - så er vi der!

Kontakt

Kontakt os. Vi sover med støvlerne på!