Nyheder

Vi flytter varer, markedsandele og holdninger

Hos Rechnitzer reklamebureau har vi skabt effektiv kommunikation og hjulpet vores kunder med at flytte varer, markedsandele og holdninger i mere end 25 år. Vi er til for at skabe merværdi for vores kunder gennem succesrige online og offline kampagner.

Rechnitzer opruster med ny stærk bestyrelse og nye kontaktchefer

 

Reklamebureauet Rechnitzer i Middelfart har store ambitioner, og nu har bureauet både en bemanding og en bestyrelse, der kan matche dem. Sidste år tiltrådte branchekendte Keld Rørmose som ny direktør med en klart defineret opgave om at sætte yderligere turbo på bureauets udvikling. Nu får Keld Rørmose med- og modspil af en de stærkeste bestyrelser i den danske reklamebranche.
 
Ny bestyrelsesformand er Kristian Kolding, der med et imponerende cv og en lang række bestyrelsesposter i fremtrædende virksomheder er blandt dansk erhvervslivs helt tunge drenge. Derudover indtræder også den anerkendte strategiske forretningsudvikler Lars Toft og Keld Demant, der er CEO hos oliehandelsselskabet Bunker Holding A/S. Foruden disse tre består bestyrelsen af de to ejere: Bureauets kreative direktør Flemming Rechnitzer og indehaveren af den verdensomspændende koncern United Shipping and Trading Company, Torben Østergaard-Nielsen.
 
For at styrke salgsindsatsen har Rechnitzer endvidere ansat kontaktcheferne Henning Karlsen og Lars Cruz Forsstrøm, der begge har bestridt ledende stillinger hos konkurrerende reklamebureauer. Henning Karlsen har de seneste 14 år arbejdet med udvikling af strategiske, taktiske og operationelle løsninger for både BtC og BtB virksomheder, mens Lars Cruz Forsstrøm er specialist inden for medierådgivning, strategi, branding, konceptudvikling og digital konvergens.
 
Rechnitzer har i dag 17 ansatte og løser markedsføringsopgaver for en række danske og internationale virksomheder. Bureauet er en del af Danmarks 8. største virksomhed, den verdensomspændende USTC koncern. I forbindelse med styrkelsen både på ledelsesplan og i salget ønsker bureauet fremover at lægge endnu større vægt på udviklingen af kommunikationsstrategier og online markedsføring.
 
For yderligere oplysninger:
Keld Rørmose, Adm. direktør
Rechnitzer A/S
Tlf.: +45 28402152
 

 

Ét klik - så er vi der!

Kontakt

Kontakt os. Vi sover med støvlerne på!